Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy kiváló lehetőség SkyDrive felhasználók számára


Ha csatlakozol előzetes programunkhoz, az elsők között láthatod az Office Web Apps termék új szolgáltatásait.

Érdemes őket kipróbálni, egy rövid bemutatót ide kattintva érhetsz el!

Csatlakozni a programhoz az alábbi gomb kattintásával tudsz!

.

.

Ha hosszabban olvasnál a témában, ajánljuk figyelmedbe ezt a cikket (angolul.)

Microsoft SkyDrive egy olyan szolgáltatás, mely 7 gigabájt ingyenes tárhelyet ad neked, ami kb. 20 ezer dokumentumnak vagy 7000 fényképnek elegendő. A SkyDrive-ra feltöltött tartalmakat szabadon és biztonságosan meg is oszthatod ismerőseiddel vagy blogod olvasóival. (A SkyDrive e mellett még ingyenesen nyújtja számodra a webes Word, Excel, Power Point, One Note szoftverek használatát is.)

0 Tovább

Összehasonlító írás

.. a felhő-szolgáltatásokról a postr-en:

http://gadgets.postr.hu/felhoszolgaltatasok-windows-es-android-rendszerekhez

A legegyszerűbb módja annak, hogy utánanézz, tényleg ilyen jó-e a SkyDrive az, hogy kipróbálod! :) 7 GB tárhely, webes Office alkalmazások, fájlmegosztás .. mindez ingyen, pont egy kattintásnyi távolságra tőled!

0 Tovább

Fájlok + barátok

Barátaidat az interneten keresztül éred el? A fájljaidat is elérheted ugyanígy. Vagyis egyszerűen megoszthatod a fájljaidat a barátaiddal :)

A SkyDrive használata esetén senkinek nem kell speciális programokkal rendelkeznie, csak egy webböngészőre van szükség. Azonban a fájlok alapértelmezés szerint nincsenek megosztva. Csak akkor lesznek megosztva, ha te így határozol, és csakis úgy, ahogyan te azt szeretnéd.

0 Tovább

Mi is ez az egész pontosan ?! :)

A hivatalos meghatározás szerint: "A SkyDrive a te jelszóval védett merevlemezed a felhőben."

Kicsit közvetlenebbül megfogalmazva ez azt jelenti, hogy akár ezer és ezer fájlt tárolhatsz ingyen a SkyDrive-on, amelyhez bármikor hozzáférhetsz, amikor kapcsolódsz az internethez.

Most valószínűleg a már megszokott módszereket használod a fájljaid mozgatására. Azonban a hagyományos megoldásoknál használt USB-meghajtók elveszhetnek, a fájlverziók pedig elavulhatnak. Ráadásul nem szabad elfelejtened, hogy másolatot készíts a szükséges fájlokról. Ha a fájlokat feltöltöd a SkyDrive webhelyre, nincs szükséged jó memóriára vagy jó szerencsére. A szükséges fájlok mindig a kezed ügyében lesznek.

0 Tovább

SkyDrive

blogavatar

Információk, kérdések, válaszok a Microsoft SkyDrive-val kapcsolatban.

Utolsó kommentek