Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"Kedvenceink" a postr-en :)

Amióta fut a SkyDrive által nyújtott lehetőség a postr-en (Szeretnél ezzel a bejegyzéssel nyitóoldalra kerülni?) sok blogger ráérzett a nyitóoldalra kerülés előnyeire. 

Gadgets a http://gadgets.postr.hu/ címen már szinte minden postjához SkyDrive fotóalbumot mellékel.

Nyugatiszél a http://nyugatiszel.postr.hu/ címen kétheti SkyDrive újságot indított.

Deák Nagy Marcell az Egy atléta élete című blogján a SkyDrive segítségével gyűjt olimpiai szurkolókat.

Zeneakadémia egy postjában a VOLT fesztivált hozta össze a SkyDrive-val .. :)

Köszönjük és azt kívánjuk, legyen a jó példa ragadós .. használjátok a SkyDrive-ot a blogoláshoz és használjátok az admin felületen a legalsó kis checkboxot is - és kerüljetek a nyitóoldalra!

Microsoft SkyDrive egy olyan szolgáltatás, mely 7 gigabájt ingyenes tárhelyet ad neked, ami kb. 20 ezer dokumentumnak vagy 7000 fényképnek elegendő. A SkyDrive-ra feltöltött tartalmakat szabadon és biztonságosan meg is oszthatod ismerőseiddel vagy blogod olvasóival. (A SkyDrive e mellett még ingyenesen nyújtja számodra a webes Word, Excel, Power Point, One Note szoftverek használatát is.)

0 Tovább

SkyDrive fotóalbum blogba ágyazása » GYAKORLAT! :)

Egy gyakorlati példa arra, hogyan lehet SkyDrive fotóalbumot blogba beágyazni. A képre kattintva megnyílik a ZeneAkadémia blog:

És persze a post se semmi .. :)

A legegyszerűbb módja annak, hogy utánanézz, tényleg ilyen jó-e a SkyDrive az, hogy kipróbálod! :) 7 GB tárhely, webes Office alkalmazások, fájlmegosztás .. mindez ingyen, pont egy kattintásnyi távolságra tőled!

0 Tovább

Prezentáció beágyazása egy blogba?

Lehetséges - a Microsoft SkyDrive segítségével.

Amikor a SkyDrive-odon tárolsz egy PowerPoint prezentációt, be tudod illeszteni annak nézeti képét blogodba (vagy weboldaladba.)

Blogod látogatói a beágyazott prezentációt diánként léptetve tudják végignézni.

Ha módosítasz a feltöltött prezentáción, a beágyazott nézet automatikusan frissülni fog.

0 Tovább

SkyDrive tartalmak megosztása a blogodon

Ha az origo postr bloggere vagy és augusztus 31-ig olyan blog postot publikálsz amiben írsz a SkyDrive-ról vagy belinkelsz a SkyDrive-ról bármilyen oda feltöltött fájlt (pl. fotóalbum, video, prezentáció, szöveges dokumentum, stb.) és minket erről értesítesz, az origo nyitóoldalára kerülhetsz!


Hogy mi is az a SkyDrive?

A Microsoft SkyDrive egy olyan szolgáltatás, mely 7 gigabájt ingyenes tárhelyet ad neked, ami kb. 20 ezer dokumentumnak vagy 7000 fényképnek elegendő. A SkyDrive-ra feltöltött tartalmakat szabadon és biztonságosan meg is oszthatod ismerőseiddel vagy blogod olvasóival.


És hogy hogyan tudsz tartalmakat megosztani a SkyDrive-ról?

Egyszerűen. :) Elmondjuk pár lépésben, mit kell tenned. Tegyük fel, hogy fényképeket szeretnél megosztani blogod olvasóival, látogatóival.

0 Tovább

A SkyDrive és a blogolás

Ha blogolsz, tudod – a blog post csak egy (persze nélkülözhetetlen) része annak, amit a blogger el akar mondani. Fotók, videók, hosszabb leírások, esetleg táblázatok vagy Power Point fájlok mind-mind kapcsolódhatnak a post szövegéhez, így téve teljessé az olvasó élményét.

Felmerül a kérdés, hogy hol lehet ezeket a fájlokat tartani .. ahonnan be is lehet őket linkelni vagy akár beágyazni a blog post szövegébe. Erre szeretnénk neked egy ingyenes megoldást javasolni  és rögtön két kiegészítő lehetőséget is ajánlani.

Microsoft SkyDrive egy olyan szolgáltatás, mely 7 gigabájt ingyenes tárhelyet ad neked, ami kb. 20 ezer dokumentumnak vagy 7000 fényképnek elegendő.

A SkyDrive-ra feltöltött tartalmakat szabadon és biztonságosan meg is oszthatod ismerőseiddel vagy blogod olvasóival. (A SkyDrive e mellett még ingyenesen nyújtja számodra a webes Word, Excel, Power Point, One Note szoftverek használatát is .. ez is jól jöhet a blogoláshoz :)


Ha blogger vagy és a postr-en blogolsz, most még két ajánlatunk van számodra.


Az első: ha július 20-ig beregisztrálsz a SkyDrive-ra és a Windows Live ID-dat és a blogod URL-jét elküldöd a skydrivehu@microsoft.com email címre, a rendelkezésedre álló tárhelyet 25 gigabájtra bővítjük. (Ha nincs Windows Live ID-d, regisztrálj egyet a live.com-on, vagy használhatod létező Hotmail, Messenger vagy MSN azonosítódat is, a felhasználóneved ezekben a szolgáltatásokban Live ID is.)

A második: ha augusztus 31-ig olyan blog postot publikálsz amiben vagy írsz a SkyDrive-ról vagy belinkelsz a SkyDrive-ról bármilyen oda feltöltött fájlt (pl. fotóalbum, video, prezentáció, szöveges dokumentum, stb.) és minket erről értesítesz, az origo nyitóoldalára kerülhetsz!


Hogyan tudsz írni a SkyDrive-ról? Próbáld ki, használd, és írj róla! :)


Hogyan tudsz a SkyDrive-ról megosztani fájlokat? Kattints ide és olvasd el erről szóló postunkat!


Hogyan tudsz minket a postról értesíteni?

A postr admin felületén a Publikálás gomb mellett találsz egy kis checkboxot SkyDrive tartalom felirattal. Publikálás előtt kattintsd be ezt és a post publikálásakor a postr rendszere automatikusan értesít minket! Vagy - ha szeretnél pár keresetlen mondatot is írni a post URL-jéhez :) - küldd el nekünk emailben a skydrivehu@microsoft.com email címre!


További kérdéseid vannak? Írd be alább kommentben, vagy küldd be a fenti emailcímre! 

.

3 Tovább
«
12

SkyDrive

blogavatar

Információk, kérdések, válaszok a Microsoft SkyDrive-val kapcsolatban.

Utolsó kommentek