Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fotózz, töltsd fel SkyDrive-ra és nyerj egy Nokia Lumia 800-at!

A SkyDrive díjazza a nyári élményeket! Ha legalább 10 jól sikerült nyári fotót feltöltesz a SkyDrive fiókodba és az alábbi mezők kitöltésével regisztrálsz játékunkba, tiéd lehet a főnyeremény: egy Nokia Lumia 800!

Fontos! Először hozz létre egy SkyDrive fiókot, oda töltsd fel a fotókat - és csak ezek után töltsd ki a játékra jelentkezést ezen az oldalon (lejjebb.) 

Kattints ide és elmondjuk, hogyan tudsz SkyDrive fiókot létrehozni, és azon keresztül fényképeket megosztani velünk vagy bármelyik ismerősöddel akár a Facebook-on keresztül!

Ha nem tudod mi a SkyDrive, kattints ide és olvass róla egy rövid bemutatást!

Ha elmúltál 14 éves, de még nem vagy 24, létrehoztad és nyilvánossá tetted SkyDrive fiókodat legalább 10 remek nyári fotóval - és szívesen vennél egy Nokia Lumia 800-at, már csak egy feladatod van: töltsd ki az alábbi mezőket!

Ha további információra lenne szükséged, olvasd el részletes játékszabályzatunkat, vagy alább a kommentekben tedd fel kérdéseidet, ott válaszolunk rájuk, hátha másnak is hasznára válnak!

A legegyszerűbb módja annak, hogy utánanézz, tényleg ilyen jó-e a SkyDrive az, hogy kipróbálod! :) 7 GB tárhely, webes Office alkalmazások, fájlmegosztás .. mindez ingyen, pont egy kattintásnyi távolságra tőled!


4 Tovább

3 nyomós érv, hogy miért tárold fájljaidat a SkyDrive-on

Tárold a fájljaidat a SkyDrive-on, és érd el őket bárhonnan! A SkyDrive és a Hotmail segítségével bármikor megoszthatod és elérheted legfontosabb fájljaidat:


1) Tárolj dokumentumokat, fényképeket és egyéb elemeket!

Volt már úgy, hogy elvesztettél egy flash meghajtót? A SkyDrive elegendő ingyenes tárhelyet biztosít neked 20 000 Office-dokumentum vagy 7000 fénykép tárolására. Többé nem kell aggódnod amiatt, hogy elvész egy fontos fájlod!


2) Érd el a fájljaidat bármikor!

Nem lenne szuper, ha a fájljaid automatikusan követnének, akár a telefonodat, a Mac gépedet vagy a PC-det használod? Tárolj mindent a SkyDrive-on, és a fájlok automatikusan elérhetőek lesznek valamennyi megbízható eszközödön vagy a SkyDrive.com webcímen!


3) Oszd meg a fájljaidat bárkivel!

Imádod megosztani a vakációs képeket, de utálsz mellékleteket küldeni? A SkyDrive-val egy hivatkozást küldhetsz el, és barátaid egy online albumban tekinthetik meg a fotóidat! Ráadásul tőled függ, hogy kik milyen elemeket nézhetnek meg!


A legegyszerűbb módja annak, hogy utánanézz, tényleg ilyen jó-e a SkyDrive az, hogy kipróbálod! :) 7 GB tárhely, webes Office alkalmazások, fájlmegosztás .. mindez ingyen, pont egy kattintásnyi távolságra tőled!

0 Tovább

A SkyDrive és a blogolás

Ha blogolsz, tudod – a blog post csak egy (persze nélkülözhetetlen) része annak, amit a blogger el akar mondani. Fotók, videók, hosszabb leírások, esetleg táblázatok vagy Power Point fájlok mind-mind kapcsolódhatnak a post szövegéhez, így téve teljessé az olvasó élményét.

Felmerül a kérdés, hogy hol lehet ezeket a fájlokat tartani .. ahonnan be is lehet őket linkelni vagy akár beágyazni a blog post szövegébe. Erre szeretnénk neked egy ingyenes megoldást javasolni  és rögtön két kiegészítő lehetőséget is ajánlani.

Microsoft SkyDrive egy olyan szolgáltatás, mely 7 gigabájt ingyenes tárhelyet ad neked, ami kb. 20 ezer dokumentumnak vagy 7000 fényképnek elegendő.

A SkyDrive-ra feltöltött tartalmakat szabadon és biztonságosan meg is oszthatod ismerőseiddel vagy blogod olvasóival. (A SkyDrive e mellett még ingyenesen nyújtja számodra a webes Word, Excel, Power Point, One Note szoftverek használatát is .. ez is jól jöhet a blogoláshoz :)


Ha blogger vagy és a postr-en blogolsz, most még két ajánlatunk van számodra.


Az első: ha július 20-ig beregisztrálsz a SkyDrive-ra és a Windows Live ID-dat és a blogod URL-jét elküldöd a skydrivehu@microsoft.com email címre, a rendelkezésedre álló tárhelyet 25 gigabájtra bővítjük. (Ha nincs Windows Live ID-d, regisztrálj egyet a live.com-on, vagy használhatod létező Hotmail, Messenger vagy MSN azonosítódat is, a felhasználóneved ezekben a szolgáltatásokban Live ID is.)

A második: ha augusztus 31-ig olyan blog postot publikálsz amiben vagy írsz a SkyDrive-ról vagy belinkelsz a SkyDrive-ról bármilyen oda feltöltött fájlt (pl. fotóalbum, video, prezentáció, szöveges dokumentum, stb.) és minket erről értesítesz, az origo nyitóoldalára kerülhetsz!


Hogyan tudsz írni a SkyDrive-ról? Próbáld ki, használd, és írj róla! :)


Hogyan tudsz a SkyDrive-ról megosztani fájlokat? Kattints ide és olvasd el erről szóló postunkat!


Hogyan tudsz minket a postról értesíteni?

A postr admin felületén a Publikálás gomb mellett találsz egy kis checkboxot SkyDrive tartalom felirattal. Publikálás előtt kattintsd be ezt és a post publikálásakor a postr rendszere automatikusan értesít minket! Vagy - ha szeretnél pár keresetlen mondatot is írni a post URL-jéhez :) - küldd el nekünk emailben a skydrivehu@microsoft.com email címre!


További kérdéseid vannak? Írd be alább kommentben, vagy küldd be a fenti emailcímre! 

.

3 Tovább

Fájlok + barátok

Barátaidat az interneten keresztül éred el? A fájljaidat is elérheted ugyanígy. Vagyis egyszerűen megoszthatod a fájljaidat a barátaiddal :)

A SkyDrive használata esetén senkinek nem kell speciális programokkal rendelkeznie, csak egy webböngészőre van szükség. Azonban a fájlok alapértelmezés szerint nincsenek megosztva. Csak akkor lesznek megosztva, ha te így határozol, és csakis úgy, ahogyan te azt szeretnéd.

0 Tovább

Bemutatkozik az új SkyDrive

Gondolj bele, hogy hány különböző eszközt használsz nap mint nap!

Nem lenne nagyszerű, ha a fájljaid egyszerűen követnének, akár telefont, akár Macintosh gépet, akár személyi számítógépet használsz?

A SkyDrive használata esetén mindig elérheted fontos dokumentumaidat, jegyzeteidet, fényképeidet és videóidat. Bármilyen fájlt tárolhatsz a SkyDrive webhelyen, és automatikusan elérheted eszközeidről, szinkronizálás és kábelek nélkül.

0 Tovább

SkyDrive

blogavatar

Információk, kérdések, válaszok a Microsoft SkyDrive-val kapcsolatban.

Utolsó kommentek