Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy kiváló lehetőség SkyDrive felhasználók számára


Ha csatlakozol előzetes programunkhoz, az elsők között láthatod az Office Web Apps termék új szolgáltatásait.

Érdemes őket kipróbálni, egy rövid bemutatót ide kattintva érhetsz el!

Csatlakozni a programhoz az alábbi gomb kattintásával tudsz!

.

.

Ha hosszabban olvasnál a témában, ajánljuk figyelmedbe ezt a cikket (angolul.)

Microsoft SkyDrive egy olyan szolgáltatás, mely 7 gigabájt ingyenes tárhelyet ad neked, ami kb. 20 ezer dokumentumnak vagy 7000 fényképnek elegendő. A SkyDrive-ra feltöltött tartalmakat szabadon és biztonságosan meg is oszthatod ismerőseiddel vagy blogod olvasóival. (A SkyDrive e mellett még ingyenesen nyújtja számodra a webes Word, Excel, Power Point, One Note szoftverek használatát is.)

0 Tovább

"Kedvenceink" a postr-en :)

Amióta fut a SkyDrive által nyújtott lehetőség a postr-en (Szeretnél ezzel a bejegyzéssel nyitóoldalra kerülni?) sok blogger ráérzett a nyitóoldalra kerülés előnyeire. 

Gadgets a http://gadgets.postr.hu/ címen már szinte minden postjához SkyDrive fotóalbumot mellékel.

Nyugatiszél a http://nyugatiszel.postr.hu/ címen kétheti SkyDrive újságot indított.

Deák Nagy Marcell az Egy atléta élete című blogján a SkyDrive segítségével gyűjt olimpiai szurkolókat.

Zeneakadémia egy postjában a VOLT fesztivált hozta össze a SkyDrive-val .. :)

Köszönjük és azt kívánjuk, legyen a jó példa ragadós .. használjátok a SkyDrive-ot a blogoláshoz és használjátok az admin felületen a legalsó kis checkboxot is - és kerüljetek a nyitóoldalra!

Microsoft SkyDrive egy olyan szolgáltatás, mely 7 gigabájt ingyenes tárhelyet ad neked, ami kb. 20 ezer dokumentumnak vagy 7000 fényképnek elegendő. A SkyDrive-ra feltöltött tartalmakat szabadon és biztonságosan meg is oszthatod ismerőseiddel vagy blogod olvasóival. (A SkyDrive e mellett még ingyenesen nyújtja számodra a webes Word, Excel, Power Point, One Note szoftverek használatát is.)

0 Tovább

Fotók feltöltése és megosztása a SkyDrive-on

Az alábbiakban lépésről-lépésre leírjuk, hogyan tudsz SkyDrive fiókot készíteni magadnak, oda fotókat feltölteni és azokat megosztani.

Első lépés: töltsd le (ingyenes, kattints ide!) és lépj be a SkyDrive-ba, majd a bal oldali menüben kattints a "Fényképek" feliratú menüpontra! Az alábbi képen a piros nyíl mutatja, hogy hol találod:

0 Tovább

Fotózz, töltsd fel SkyDrive-ra és nyerj egy Nokia Lumia 800-at!

A SkyDrive díjazza a nyári élményeket! Ha legalább 10 jól sikerült nyári fotót feltöltesz a SkyDrive fiókodba és az alábbi mezők kitöltésével regisztrálsz játékunkba, tiéd lehet a főnyeremény: egy Nokia Lumia 800!

Fontos! Először hozz létre egy SkyDrive fiókot, oda töltsd fel a fotókat - és csak ezek után töltsd ki a játékra jelentkezést ezen az oldalon (lejjebb.) 

Kattints ide és elmondjuk, hogyan tudsz SkyDrive fiókot létrehozni, és azon keresztül fényképeket megosztani velünk vagy bármelyik ismerősöddel akár a Facebook-on keresztül!

Ha nem tudod mi a SkyDrive, kattints ide és olvass róla egy rövid bemutatást!

Ha elmúltál 14 éves, de még nem vagy 24, létrehoztad és nyilvánossá tetted SkyDrive fiókodat legalább 10 remek nyári fotóval - és szívesen vennél egy Nokia Lumia 800-at, már csak egy feladatod van: töltsd ki az alábbi mezőket!

Ha további információra lenne szükséged, olvasd el részletes játékszabályzatunkat, vagy alább a kommentekben tedd fel kérdéseidet, ott válaszolunk rájuk, hátha másnak is hasznára válnak!

A legegyszerűbb módja annak, hogy utánanézz, tényleg ilyen jó-e a SkyDrive az, hogy kipróbálod! :) 7 GB tárhely, webes Office alkalmazások, fájlmegosztás .. mindez ingyen, pont egy kattintásnyi távolságra tőled!


4 Tovább

A SkyDrive és a "retrókütyük"

Blogpost, mely a legmodernebb felhőtechnológiát - vagyis a SkyDrive-ot - használja arra, hogy "retrókütyük" fotóinak gyűjteményével illusztrálja az írást. Mókás kontraszt!

Köszönjük, a post itt olvasható: http://gadgets.postr.hu/retrokutyuk-a-xxi-szazadban

0 Tovább

A tökéletes útitárs

Ha sokat utaztál már társaságban, biztosan tudnál értékelni valakit aki csendes, szemlélődő módon osztja meg veled az élményeket, keveset eszik, megbízható, nem horkol - és mindig ott van amikor szükség van rá .. akkor is ha baj van és akkor is ha csak másnap van..

A rossz hírünk, hogy ilyen embert mi sem tudunk ajánlani :) A jó pedig, hogy ilyen szoftvert igen!

A SkyDrive használata egyúttal ingyenes hozzáférést ad Microsoft Office szoftverek webes változataihoz is - és ezek között van a OneNote nevű alkalmazás is, amely segítségével jegyzeteket, dokumentumokat tudsz rendszerezni és mindenhonnan elérhető módon tárolni a SkyDrive mappádban.

Hogy mire lehet ez jó utazás közben? Lássuk csak..

  • Például elveszhet az útleveled, a biztosítási kötvényed, a hitelkártyád. Ha ezekről fotót / szkennelt képet készítettél utazás előtt és a OneNote-od utazással kapcsolatos jegyzetei közé feltöltötted, pillanatok alatt el tudod intézni a szükséges hivatalos folyamatokat. (Csak egy teszt: tudod fejből az útlevélszámodat? Amikor utazol, fel szoktad külön írni ezt valahová? És ha igen, ezt a papírt hová szoktad tenni .. ahonan biztosan nem tűnik el? :)

  • Nem szeretnél laptopot vinni magaddal, de sok fájlra szükséged lenne az utazás során? Tölts fel mindent a SkyDrive-ra, és érd el őket bárhonnan a világon a mobilodról vagy internetkávézókból! Egy elveszett, ellopott vagy összetört laptop ára elég csúnyán meg tudja drágítani az utazást.

  • Orvosi kezelésre szorulsz és nehezen tudsz szót érteni a téged ellátókkal (orvosi szakszavak, speciális kérdések, stb.)? Add meg orvosodnak a SkyDrive-odban kialakított nyilvános mappa linkjét, ahová előzőleg feltöltöttél minden fontos adatot (oltási könyv, vércsoport, baleseti és műtéti előzmények, allergiák, gyógyszerérzékenységek, stb.)!

  • Ha igazán átgondolt vagy, már az utazás tervezését is a OneNote-ban végezted. Ez esetben az utazással kapcsolatos jegyzetedben benne van az összes hotel elérhetősége akikkel felvetted a kapcsolatot és akik közül végül kiválasztottad azt a szállást .. ami lehet, hogy valami hiba folytán mégsem tud neked szobát adni. Valamit elírtak, lehet, hogy te késtél kicsit .. semmi gond, ha a OneNote-odból gyorsan előkeresve fel tudod hívni a második legjobb, harmadik legjobb lehetőséget és már foglalhatod is..

Mindezek mellett papírmentesen utazol, ami súlyt, helyet és esőerdőket spórol meg :) Szerintünk praktikus megoldás, ha még tervezel utazni nyáron, javasoljuk, hogy próbáld ki és ha van hozzá kedved, írd meg nekünk kommentben, hogy működött!

A legegyszerűbb módja annak, hogy utánanézz, tényleg ilyen jó-e a SkyDrive a nyári utazásokhoz az, hogy kipróbálod! :) 7 GB tárhely, webes Office alkalmazások, fájlmegosztás .. mindez ingyen, pont egy kattintásnyi távolságra tőled!

6 Tovább

Az irodalom, a rögös út és a SkyDrive

A SkyDrive egy olyan alkalmazási formájáról kaptunk értesítést amire eddig - őszintén megvallva - magunk sem gondoltunk.

A blogíró egy irodalmi folyóirat - tervei szerint a Nyugat modernkori örököse - megjelentetésén gondolkodva azt a publikációs formátumot dolgozta ki, hogy nyilvános SkyDrive folderébe feltölti egyfelől az újság PDF verzióját, másfelől az újság lapjainak nézeti képeit külön-külön PDF formátumban.

Így az újság terjesztése, elérése azonnal megoldott, a megjelenés formátumát a csatorna megtartja .. és még a "lapozgatás" élménye is szinte a régi .. :)

Sok sikert, sok támogatót kívánunk! Köszönjük az információt és a kísérletet .. és ajánljuk mi is figyelmetekbe a postot itt a postr.hu-n


A legegyszerűbb módja annak, hogy utánanézz, tényleg ilyen jó-e a SkyDrive az, hogy kipróbálod! :) 7 GB tárhely, webes Office alkalmazások, fájlmegosztás .. mindez ingyen, pont egy kattintásnyi távolságra tőled!

0 Tovább

Összehasonlító írás

.. a felhő-szolgáltatásokról a postr-en:

http://gadgets.postr.hu/felhoszolgaltatasok-windows-es-android-rendszerekhez

A legegyszerűbb módja annak, hogy utánanézz, tényleg ilyen jó-e a SkyDrive az, hogy kipróbálod! :) 7 GB tárhely, webes Office alkalmazások, fájlmegosztás .. mindez ingyen, pont egy kattintásnyi távolságra tőled!

0 Tovább

Elég a fotóalbumnézegetős bulikból!!??

Volt ugye anno egy prémium-élmény: a nyaralás után diára előhívatott fotók diavetítőben körbekattogtatott bemutatása a barátoknak. Ezt kevesen engedhették meg maguknak .. de amikor a papírkép-előhívás tömegméretekben is elérhetővé vált, minden baráti összejövetel derűs ege felett megjelent a fotókkal tömött színespapír-borítékok réme. "EZEKET MÉG AZT HISZEM NEM LÁTTÁTOK" felvezetéssel átadni a negyedik albumot 114 fotóval - amiből 86 tulajdonképpen azonos - nos, ez ma már a BTK hatálya alá is tartozhatna akár.

A digitális fotózás előretörésével a vastag fotó-gyűjtő borítékok az enyészeté lettek ugyan, de megjelent az új rém: a tévére / projektorra kötött laptop. Amikor a buli hangulata épp kezdte volna a kellemes szintet megközelteni, a házigazda tekintetébe furcsa fény költözött .. "DE HISZEN TI MÉG NEM IS LÁTTÁTOK AZ ESKÜVŐI FOTÓKAT" felkiáltással lekapcsolta a villanyt és felkapcsolta a vetítést -- másfél óra a sötétben, 114 fotóval, amiből 86 tulajdonképpen azonos .. a többit már ti is betéve tudjátok.

Rövid intermezzo: a mobilon mutatott fotók. Nem rossz, mert kicsi a képernyő, bármikor befuthat egy hívás (ami megszakítja a slideshow-t) .. de mégis ugyanaz a tészta csak digitálisban. Ülsz és nézed, nem akarsz megsérteni senkit, nő a feszültség, de nézed. És nézed, és nézed.

Nos, a SkyDrive úgy döntött, ennek egyszer s mindenkorra VÉGE! :) Web 2.0 van, XXI. század van. Közösségi kommunikáció van. Bízd oda, hogy ki mit néz meg, bízd oda, hogy kinek mi tetszik.

Töltsd fel a fotóidat a SkyDrive mappádba, oszd meg a linket a barátaiddal - és majd ők megmondják mit gondolnak. Akkor nézik meg amikor kedvük és idejük van rá. Akkor jeleznek vissza amikor nekik kényelmes. No stressz, no para.

Itt egy példa egy nyaralásról szóló blog-bejegyzésbe illesztett és megosztott SkyDrive fotóalbumról (ahol a tulaj saját bevallása szerint az elkészült 170 fotóból 60-at töltött csak fel a SkyDrive-ra.)

Na, szerintünk ez az igazán XXI. századi kezelési módja a nyaraláson készült fotóknak!! :)

A legegyszerűbb módja annak, hogy utánanézz, tényleg ilyen jó-e a SkyDrive az, hogy kipróbálod! :) 7 GB tárhely, webes Office alkalmazások, fájlmegosztás .. mindez ingyen, pont egy kattintásnyi távolságra tőled!

0 Tovább

Tech on the Beach

.. avagy idén nyáron hogyan, kivel, mivel utazol?

Az alábbi infografika egy nyári témájú felmérés érdekes adatait mutatja be. Hasonlítsd össze magadat a kutatás eredményeivel! :) 

A legegyszerűbb módja annak, hogy utánanézz, tényleg ilyen jó-e a SkyDrive az, hogy kipróbálod! :) 7 GB tárhely, webes Office alkalmazások, fájlmegosztás .. mindez ingyen, pont egy kattintásnyi távolságra tőled!

2 Tovább

SkyDrive

blogavatar

Információk, kérdések, válaszok a Microsoft SkyDrive-val kapcsolatban.

Utolsó kommentek