Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fájlok + barátok

Barátaidat az interneten keresztül éred el? A fájljaidat is elérheted ugyanígy. Vagyis egyszerűen megoszthatod a fájljaidat a barátaiddal :)

A SkyDrive használata esetén senkinek nem kell speciális programokkal rendelkeznie, csak egy webböngészőre van szükség. Azonban a fájlok alapértelmezés szerint nincsenek megosztva. Csak akkor lesznek megosztva, ha te így határozol, és csakis úgy, ahogyan te azt szeretnéd.

0 Tovább

Mi is ez az egész pontosan ?! :)

A hivatalos meghatározás szerint: "A SkyDrive a te jelszóval védett merevlemezed a felhőben."

Kicsit közvetlenebbül megfogalmazva ez azt jelenti, hogy akár ezer és ezer fájlt tárolhatsz ingyen a SkyDrive-on, amelyhez bármikor hozzáférhetsz, amikor kapcsolódsz az internethez.

Most valószínűleg a már megszokott módszereket használod a fájljaid mozgatására. Azonban a hagyományos megoldásoknál használt USB-meghajtók elveszhetnek, a fájlverziók pedig elavulhatnak. Ráadásul nem szabad elfelejtened, hogy másolatot készíts a szükséges fájlokról. Ha a fájlokat feltöltöd a SkyDrive webhelyre, nincs szükséged jó memóriára vagy jó szerencsére. A szükséges fájlok mindig a kezed ügyében lesznek.

0 Tovább

Bemutatkozik az új SkyDrive

Gondolj bele, hogy hány különböző eszközt használsz nap mint nap!

Nem lenne nagyszerű, ha a fájljaid egyszerűen követnének, akár telefont, akár Macintosh gépet, akár személyi számítógépet használsz?

A SkyDrive használata esetén mindig elérheted fontos dokumentumaidat, jegyzeteidet, fényképeidet és videóidat. Bármilyen fájlt tárolhatsz a SkyDrive webhelyen, és automatikusan elérheted eszközeidről, szinkronizálás és kábelek nélkül.

0 Tovább

SkyDrive

blogavatar

Információk, kérdések, válaszok a Microsoft SkyDrive-val kapcsolatban.

Utolsó kommentek